Bed and Breakfast Fredensborg

 

Få hele familien med til festen med vores bed and breakfast i Fredensborg

Når du skal holde en stor fest, såsom en konfirmation, et bryllup eller en 50 års fødselsdag, kan det være svært at få hele familien samlet på det samme sted, på det samme tidspunkt. Dette gælder særligt, hvis man har familie, der er spredt ud over hele Danmark, da det kan virke uoverskueligt at skulle tage hjem, når festlighederne slutter.

Når man vælger at holde fest her hos os i Fredensborghusene, kan man med fordel gøre brug af vores bed and breakfast, hvor ens gæster kan vælge at overnatte, når aftenens fest er overstået. Dette er særligt brugbart, hvis man har familie, der bor langt væk eller, når man skal holde en fest, der skal vare langt ud på natten.

Derudover er der også den kæmpe fordel, når man vælger B&B hos os, at det er muligt at sørge for morgenmad til gæsterne. Man kan hos os få morgenmad med i overnatningen for bare 95,- pr. person.

Bed and breakfast i Fredensborg tegnet af Jørn Utzon

I forbindelse med fest eller reception hos Fredensborghusene, kan man være sikker på, at den flotte æstetik, som er gennemgående for området og bygningerne, vil træde igennem. Fredensborghusene er tegnet af den danske arkitekt Jørn Utzon, hvor særligt naturen har været en stor inspiration.

Husene, hvori vi har gæsteværelser, er i nordiske farver og passer perfekt ind i den skandinaviske stemning. Husene er netop blevet renoveret, og derfor kan du også være sikker på, at gæsterne har optimale og smukke forhold, når de overnatter på vores bed and breakfast her i dejlige Fredensborg.

Hvis du er interesseret i at vide mere, kan du kontakte os på telefon +45 70 20 98 60 eller sende os en mail på adressen mail@fredensborghusene.com.