Festlokaler og Selskabslokaler i Nordsjællnd

 

Fredensborghusene – flotte festlokaler i Nordsjælland

Der er noget specielt ved at fejre særlige og festlige begivenheder. Især hvis man inviterer en masse mennesker man holder af, men sjældent ser. Når man ønsker at samles i en større flok, så kan det være nødvendigt at have de rette festlokaler, hvor der er plads til alle gæsterne. Ved at afholde festen i nogle af vores flotte festlokaler i skønne Nordsjælland, så kan man skabe et hyggeligt og festligt arrangement, hvor man kan samle sine nærmeste omkring lækker mad og drikke, samt dejligt samvær.

Hos Fredensborghusene kan du finde selskabslokaler placeret i Nordsjælland, som ligger nær Fredensborg Slot. Selskabslokalerne kan bruges i mange forskellige forbindelser. Det kan være alt fra den helt store bryllupsfest til en reception for en rund fødselsdag – uanset hvad, sørger vi for nogle hyggelige og smukke rammer for jeres arrangement.

Her hos Fredensborghusene kan du også være sikker på, at der vil blive serveret lækker mad af udsøgt kvalitet, der er tilpasset netop dit arrangement. Hvis du kigger forbi, laver et opkald eller skriver en mail, kan vi i fællesskab skabe en menu, der falder lige i din smag. Du kan med fordel finde inspiration under menuer på hjemmesiden, hvor der er en masser af indbydende billeder.

Selskabslokaler i Nordsjælland med mulighed for ’bed and breakfast’

Vi kan tage hånd om alverdens forskellige arrangementer i vores selskabslokaler - uanset størrelse og tidspunkt på dagen. Det kræver lidt planlægning af menu og bordopsætning op til arrangementet, men på selve dagen kan du bare sætte dig tilbage og nyde selskabet, og vi sørger for, at alt går som smurt.

Vi har plads til masser af gæster, så du kan invitere alle du holder kær og deres påhæng. Er folk kørt langt for at deltage, så behøver de heller ikke forlade festen tidlig for at komme hjem inden sengetid. Vi tilbyder også bed and breakfast, så dine gæster kan overnatte og køre næste morgen, friske og veludhvilede efter en god omgang morgenmad, som vi tilbyder til favorable priser.