Fredensborghusene Fest & Selskaber

 

Den daglige menu i restauranten laves altid af nyindkøbte og friske råvarer, så vi med garanti kan tilbyde vore gæster en madmæssigt udsøgt oplevelse.

Vi arrangerer Bryllup, Mærkedage, Konfirmationer, Brunch, Fest menuer, Frokost og diverse, Receptions buffet, Catering mm.

 

I vores flotte selskabslokaler kan vi altid byde dig velkommen, hvis I mangler nogle unikke omgivelser til en begivenhed. Alle vores arrangementer aftales efter en mere personlig samtale, så vi kan gøre dagen helt speciel efter jeres ønsker.

Bliv inspireret og se hvad vi bl.a. kan tilbyde, se mere på MÆRKEDAGE

En overnatning i klare nordiske farver
helt i Jørn Utzons ånd

 

Fredensborghusene har i alt 9 gæsteværelser,

Kontakt os på Tlf: 70 20 98 60  E-mail: mail@fredensborghusene.com

 

 

Bed & Breakfast

DOBBETL OG ENKELTVÆRELSER

Fredensborghusenes gæsteværelser er inden for det sidste år blevet restaureret og fremstår i dag moderne, lyse og indbydende. Værelserne er indrettet med klare nordiske farver helt i Jørn Utzons ånd. Designer Lisbet Friis har skabt tekstilerne, der er anvendt til gardiner, puder og hynder i smukke blå farver. LÆS MERE

Skal du holde en reception

Vi sørger for skøn mad og fremragende service i vores historiske lokaler

Rund fødselsdag, jubilæum eller skal du fejre en anden skøn begivenhed, så kan vore historiske lokaler være stedet til den gode dag. LÆS MERE

 
 

Designet af Jørn Utzon

 

Den danske arkitekt Jørn Oberg Utzon har tegnet Fredensborghusene som ligger i udkanten af byen, ikke langt fra Fredensborg Slot. På en sydvendt skråning er boligerne placeret ud til det åbne land med skoven i baggrunden.