Selskabslokaler til Bryllup i Fredensborg

 

Lad jeres bryllup i Fredensborg foregå i flotte selskabslokaler

For mange piger er brylluppet forbundet med mange års drømmeri og planlægning. De fleste har en helt klar idé om, hvordan deres bryllup skal foregå. Mange har også en forestilling om et sted, som nødvendigvis ikke er specifikt, men som nærmere er en idé. Denne idé involverer gerne smuk natur set fra skønne lokaler. Det kan du få hos os i Fredensborghusene, hvor du kan finde selskabslokaler til dit bryllup i Fredensborg. Dette gælder selve den store bryllupsfest, såvel som den tidlige reception.

Uanset om man vælger at holde selve bryllupsfesten eller receptionen hos os i Fredensborghusene, kan du være sikker på, at der vil blive serveret ovenud skøn mad og dannet de skønneste rammer for dagen. Der er selvfølgelig forskel på hvad der vil blive serveret til en reception og en fest, men man kan i begge tilfælde ringe eller komme forbi Fredensborghusene for at præsentere ens egne idéer eller aftale nærmere. På den måde kan du være sikker på, at vi skal finde en løsning, der kan leve op til din forestilling af drømmebrylluppet.

Selskabslokaler til bryllup i Fredensborg i smukke omgivelser

De førnævnte smukke omgivelser kommer særligt til udtryk i den bagvedliggende skov, som virkelig skaber en god ramme for et smukt bryllup. Derudover er bygningerne tegnet af hele Danmarks Jørn Utzons, som virkelig skinner igennem i et nordisk udtryk.

Derudover er der også rig mulighed for at have overnattende gæster, hvilket er en kæmpe fordel, når man afholder et bryllup. Særligt da mange af de inviterede gæster ofte kommer langvejs fra, og festen samtidig også kan vare til langt ud på natten. Dermed kan du hos os sikre dig, at alle dine gæster har muligheden for at komme til festen.

Hvis du ønsker at høre yderligere om de forskellige muligheder eller reservere vore fantastiske selskabslokaler til bryllup i Fredensborg, kan du enten ringe til os på +45 70 20 98 60 eller sende os en mail på mail@fredensborghusene.com – vi glæder os til at hjælpe dig!