Selskabslokaler til konfirmation i Fredensborg

 

Fredensborghusene – danner rammer for din konfirmation i Fredensborg

Konfirmation er for konfirmanden den første og største fest, der skal holdes. Det er en utrolig stor dag, og fungerer på mange måder som et overgangsritual, hvor barnet bliver teenager – noget der altid vil kunne ses tilbage på, som et dejligt minde.

At finde det rigtige lokale kan være svært, men her hos os finder I lokaler, der passer perfekt til at afholde konfirmation her i Fredensborg. Festen vil blive afholdt i skønne naturomgivelser og i lokaler, der er tegnet af selveste Jørn Utzon, som er arkitekten bag operahuset i Sydney. Man kan derfor være sikker på, at både de omkringliggende omgivelser, men også selve selskabslokalerne, vil skabe fantastiske rammer for den storslåede dag. Udsigten til skove i baggrunden og ikke lang vej til Fredensborg slot, så kommer man ikke meget nærmere den idylliske danske natur.

Selskabslokaler til konfirmation, hvor alt er tænkt igennem

Når man vælger at holde sin konfirmationsfest ude hos os, så er det vigtigt at pointere, at vi ikke kun tilbyder selskabslokaler. Vi har et tilhørende køkken, der leverer fantastiske festmenuer, som er af højeste kvalitet og lavet af friske råvarer.

Man kan med fordel finde inspiration under menuer på vores hjemmeside, hvor der bliver præsenteret forskellige retter. Dog kan du med fordel også kontakte os enten via telefon eller mail for at aftale nærmere omkring, hvordan jeres festmenu skal være. Her kan man med fordel inddrage konfirmanden, der uden tvivl også har noget at skulle have sagt – og vi vil gøre alt for, at maden også bidrager til en fantastisk dag.

Har i gæster der kommer langvejs fra, så er dette heller ikke noget problem. Vi tilbyder også bed and breakfast, og dermed overnatning for dem, som kommer langvejs fra.

Vores selskabslokaler til konfirmation i Fredensborg, kan også bruges til andre typer af receptioner såsom runde fødselsdage, bryllupper eller andre særlige festlejligheder.

Kontakt os gerne på +45 70 20 98 60 eller via mail på email-adresse mail@fredensborghusene.com for at høre om vi har et ledig selskabslokale den dag festen skal foregå.