Selskabslokaler og festlokaler i Fredensborg

 

Rummelige selskabslokaler - til fest og reception i Fredensborg

De fleste foretrækker som regel at fejre større begivenheder i hyggelige, eksterne festlokaler. På den måde slipper man for besværet ved at tage imod et stort antal af gæster i sit eget hjem. Samtidigt kan de lejede selskabslokaler være med til at gøre lejligheden mere speciel og mindeværdig.

Hos Fredensborghusene, der er lokaliseret i nærheden af Fredensborg Slot, er vi meget interesserede i at hjælpe dig med at arrangere din næste reception. Hvad end du er i gang med at planlægge en bryllupsreception, en konfirmation, en rund fødselsdag eller en hvilken som helst anden form for mærkedag, skal du således ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi står nemlig altid klar til at svare på spørgsmål og tage en snak omkring dine specifikke ønsker. Du vil derfor få rig mulighed for at specifere din aftale.

Kombiner festen i vores selskabslokaler med en overnatning

Hvis du har i sinde at planlægge en heldagsbegivenhed eller blot en fest, der strækker sig over de senere timer på aftenen, er det en skam, hvis gæsterne vælger at tage tidligt hjem. Dette behøves du dog ikke at spekulere unødigt over, da det er muligt at kombinere receptionsfesten med en overnatning på vores bed and breakfast. Dermed har gæsterne ingen grund til at skulle skynde sig hjem, hvis de kommer langvejs fra.

Når du vælger at holde fest i Fredensborghusenes festlokaler, kan vi sørge for alle aspekter af din reception eller fest. Fra opdækning og madlavning til overnatning. I forbindelse med madlavningen, tilbyder vi eksempelvis mange forskellige og alsidige menuer. Så slip for bekymringerne, og vælg et sted hvor det hele er samlet ét sted.

Under alle omstændigheder skal du endelig tage kontakt til os via telefon eller mail, hvis du er i tvivl om noget, eller blot ønsker hjælp til at planlægge dit mærkedag. Hos os er der mange forskellige muligheder for at få skræddersyet planlægningen til dine behov.